Lirik lagu ndx sayang - Kunci Gitar NDX A.K.A

Sayang lirik lagu ndx Lirik Lagu

Sayang lirik lagu ndx Kunci Gitar

Sayang lirik lagu ndx Lirik Lagu

Lirik Lagu NDX A.k.a

Sayang lirik lagu ndx Kunci Gitar

Lirik Lagu Plis Dong Sayang

Sayang lirik lagu ndx Lirik Lagu

Lirik Lagu NDX A.K.A Familia

Sayang lirik lagu ndx Lirik Lagu

Kunci Gitar NDX A.K.A

Sayang lirik lagu ndx Lirik Lagu

Lirik Lagu Sayang

Sayang lirik lagu ndx Lirik Lagu

Lirik Lagu Sido Sayang Ora (Dan Artinya)

Sayang lirik lagu ndx Lirik Lagu

Sayang lirik lagu ndx lirik lagu

Lirik Lagu NDX A.k.a

atiku ra bakal serapuh kui.

  • com - "Apa Kabar Mantan" merupakan lagu berbahasa Jawa rilisan terbaru dari grup musik rap asal Jogja,.

  • A Ft.

  • .

Kunci Gitar NDX A.K.A

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang duh koe cah ayu isih urip ono ning atiku aku ra iso lilo lungomu ra bakal tak tompo koyo gedening ombak segoro ning laut kae pesisir pasir putih sing tau dadi seksine nalikone isih urip madep mantep bebarengan janji-janjimu palsumu saiki dadi kenangan putih-putih rembulan padang-padange lintang tiada yang lain cintaku untukmu sayang aku ra iso lali udan grimis sing dadi seksi durung sempet tak rabeni, janjimu wis tok blinjani koe tau ning uripku tansah ono ning atiku ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo janji jaman semono koe bakal prasetyo aku ra iso lilo sampeyan medot tresno manut karep wong tuo nggandeng lanangan liyo loro rasane ati sampeyan ingkar janji mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli mung siji dongaku koe bali marang awakku bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku aku ra iso lali udan grimis sing dadi seksi durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blinjani koe tau ning uripku tansah ono ning atiku ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang koe tau ning uripku tansah ono ning atiku ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung koe tau ning uripku tansah ono ning atiku ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang koe tau ning uripku tansah ono ning atiku ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang sayang.

  • .

  • .

  • .




2022 blog.myitcv.org.uk