Yen aku kangen kangen karo sliramu lirik - Chord Dasar Lagu Madiun Ngawi

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Lirik Lagu

Lirik Lagu dan Chord 'Madiun Ngawi' Happy Asmara ft Denny Caknan: Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Lirik Lagu

Lirik dan Chord Lagu Madiun Ngawi

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Chord Gitar

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Lirik Lagu

CHORD Gitar dan Lirik Lagu Madiun Ngawi

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Lirik Lagu

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Lirik Lagu

Lirik Lagu ‘Madiun Ngawi’

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Chord Dasar

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Chord Lagu

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Chord Lagu

Kangen yen kangen sliramu aku lirik karo Lirik Lagu

Lirik Lagu Madiun Ngawi (Yen Aku Kangen Karo Sliramu)

Chord Gitar Madiun Ngawi

Baca juga: Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Madiun Ngawi - Denny Caknan ft Happy Asmara: Lagu Madiun Ngawi dinyanyikan kembali oleh Denny Caknan feat Happy Asmara.

  • Lirik Lagu Happy Asmara dan Denny Caknan - Madiun Ngawi Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pakde kasnan Bakul pelem ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Yen aku kangen Hep aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Hep aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Hep aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku BACA JUGA: Video Klip Lagu Happy Asmara dan Denny Caknan - Madiun Ngawi Link Download Lagu MP3 Happy Asmara dan Denny Caknan - Madiun Ngawi Kamu bisa mendengarkan lagu ini lewat berbagai platform musik.

  • com - "Madiun Ngawi" merupakan lagu berbahasa Jawa yang dilantunkan oleh pedangdut dan.

  • Sebagai gantinya Anda bissa membeli lagunya secara digital jika tersedia melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Spotify, Deezer and media pembelian lagu online lainnya, atau kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan streaming online seperti Youtube, Spotify, Joox dll.

    Related articles



2022 blog.myitcv.org.uk